Tralala?

Jag undrar varför man måste skriva rubrik till varje inlägg? När jag bloggar, så skriver det jag känner för, det är ingenting som jag har planerat i förväg, då är det ju svårt att komma på en rubrik? Men då kan man ju skriva en rubrik när man har skrivit klart inlägget? Men det blir ju jobbigt att först skriva, sen scrolla upp för att skriva en rubrik. HAHAHAHA jävla ilandsproblem jag har! xD

Idag har jag umgåtts med Fiia&Matilda, det var trevligt!

Kollade nyss på Big Brother, kul tema! Först humor, sen skräck :D men det bästa var när Gurkan och Rodney höll på att skita på sig när producenterna jävlades haha!
Ska snart kolla på Desperate Housewives sen sova.

God natt!

xoxo

Dålig dag.

Idag är det en lite sämre dag. Jag har haft ont i magen hela morgonen, sen är jag grinig över allt typ. Irriterande som fan! Men hoppas det går över.



Är det bara jag som är helt kär i detta diskställ? För "vanliga" diskställ är så tråkiga, men inte det här! :D
Det finns på http://www.frokenlinnea.com/sv/kok-och-servering/diskstall-1.html för 399:-   inte så jättefarligrt :)

Äsch, jag orkar inte skriva, kanske skriver ikväll.

xoxo

Onödig rubrik?

Sitter och äter nudlar, nomnom!
Har småplockat hemma typ hela dagen, typ gjort saker jag inte tänkte på att göra förut, typ som att torka av skåpluckor och golvlister. Det syns inte, men det känns! Vet inte hur jag ska förklara, men typ.. Fräsht!
Upptäckte att jag skriver "Typ" lite för ofta kanske haha?

Idag ska jag ta det lungt varvat med plugg, inte det minsta kul, men det är saker som måste göras tyvärr :( menmen!

Nu ska vi ner på stan en snabbis sen ska jag dö en smula här hemma! ;)
Skriver nog något ikväll!

xoxo

God dag!

Idag köpte jag mitt efterlängtade våffeljärn, så gissa vad jag och baby åt idag? :D
haha!:) Idag blir det chill&plugg för hela stanten! så jag vet inte hur mycket jag kommer blogga haha :P

Vi kanske hörs ikväll :)

xoxo

Klar kalasat

Nu har jag kalasat klart, fick blommor, en ungsform och en elvisp, asnice! :)
Nu väntar bara disken hahah.. Men det är tur att jag har en diskmaskin iaf ;) sen resten av kvällen ska jag chilla och se Big Brother's veckofinal.

xoxo

Hej å hå!

I gardinen den blå?
Jag tar en paus i städandet nu, och jag har hållt i gång sen kl 8 i morse, eller ja, först trodde jag det var sen sju, men så kom jag ju på att man ska ställa om till sommartid så :)
Men nu är iaf hallen, toan, köket och sovrummet rent, bara vardagsrummet kvar!!!! :D känns jätteskönt!
Jag ska strax äta lite lunch, sen fortsätta städa och sen göra tårta :) det hinner jag väl på 3 timmar? OHYES!
Jag är så jävla pepp, awsome!

Lite tips för dig som vill ha långa naglar!
: Om du har svårt för att få långa naglar, testa att göra som amerikanerna och klippa nageln mer rakt så att den blir fyrkantig istället för rund. Då blir den starkare i toppen och går inte av lika lätt.

: Använd handskar när du diskar eller gör annat som involverar hantering av vatten.

: Bit och riv inte på nagelbanden. Det kan resultera i att nageln lossnar lite från sitt fäste i sidan och då blir den mer sårbar för flisor.

: Använd återfuktande handsalva om du har torra händer och speciellt på vintern. Smörj in extra mycket kring nagelbanden. Då blir de mjuka och lossnar inte så lätt. Om du vill ha en mer effektiv behandling, sno in händerna i gladpack och låt handkrämen verka i ca 15 minuter.

: Fila naglarna ofta. Det hjälper faktiskt om man vill ha långa naglar. Om man inte filar dem kan man få flisiga naglar och då blir de bara kortare. Ungefär som man måste klippa topparna regelbundet för att få längre hår. Fila nageln i endast en riktning. En del nagelfilar har en mjukare sida också som man kan fila vertikalt med efteråt.

: Använd genomskinligt nagellack eller underlack för att stärka naglarna.


Ont..

Jag har förbaskat ont i foten, jag slog i min tå när jag höll på att städa, och sen började det typ ila i hela foten så det blev inte så mycket städning. Jag ska nog snart gå och lägga mig så jag kommer upp tidigt imorgon så jag kan städa klart då. Äsch, återkommer imogon, lägger nog upp lite tips då, om det går som planerat :D

xoxo

Städ-dax!

Japp, vad ska man mer säga? Nu ska jag städa hela lägenheten, den ska skina tills imogon!
Hörs ikväll

xoxo


Härlig lördag!

Vaknade av att solen lös in i mina ögon, jättekul! Snart ska jag iväg med en vän som inte har det så bra, jag ska följa med henne och shoppa så hon kan komma på andra tankar!
Min mage är iaf bättre idag, det var nog matförgiftning :s obehagligt!

Blev ett kort inlägg eftersom vi ska åka snart :)

xoxo

Första riktiga inlägget.

Ja men precis. Jag har precis fixat och trixat lite med designen, fyfan vad svårt det är! men det gick någolunda. Har säkert hållt på sen typ åtta haha! Men det går bara man vill ;)
Well, here i am! Jag tänkte skriva om mig själv, men ingen kommer vara intresserad ändå, så vi skippar väl det! ;)
Var och shoppa med min pojkvän idag, då fick jag en shabby chic ljuslykta typ, som ser lite ut som en fågelbur, jättesöt! :)

Imorgon ska jag städa lägenheten för på söndag kommer mina släktingar och firar mig, för jag fyllde 19 i onsdags! Hoppas bara jag mår bättre, min mage är lite ur balans.. Well, nu räker det för det här inlägget, vill inte tråka ut er det första jag gör ;)

xoxo

Välkommen till min nya blogg!